Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

1991 áprilisában hozta el férje T. Magdit, akinek zárójelentésén a rettegett betegség: SM. volt írva. (Sclerozis multiplex). Csak segítséggel tudott járni, "sarkosan" beszélt, vizeleti problémái voltak, stb. Eleinte csodálatos javulás állt be, majd - mivel férje elhagyta - nagy visszaesés következett. De hála a jó Istennek, s a gondos Édesanyának, aki tovább folytatta a kezeléseket, s azért is köszönet a drága Úr Jézusnak, hogy lelkileg is eltudta fogadni megváltozott életkörülményét, nagyon szépen rendbe jött.

1995-ben kelt leveléből idézek: "Csodálatosan érzem magam. Ha elgondolom, hogy az általad javasolt kúra előtt háromhavonta voltam háromheteket korházban, akkor a mostani helyzetem totális győzelem a betegség felett. Azóta is hetente egyszer agyagozom, és addig csinálom, ameddig csak lehet. Búcsúzóul kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Te leghálásabb beteged..."

Mindig örömmel beszélgetünk ritkán személyesen, sűrűbben telefonon. Örül, lánya jól tanult, majd férjhez ment, és a jó Isten adott erőt megint, Édesapja elvesztésének elviseléséhez is.