Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

Egy alkalommal, 1994-ben Budapesten tartottam előadást, amely alatt egy fiatal hölgy hátul sírdogált. Később elmondta, hogy pár hónapos csecsemőjének "shunt-ot ültettek a fejébe, agyvíz-elvezetés végett.
Orvosát idézte: a gyermek nem biztos, hogy normális marad, hogy tud majd járni, stb. Diagnózisa: Neonat. Praemat. Gr. e. 33. Hydrocophalus int. Post. Haemorrh. Ventriculo-peritonealis drainage. ASD. II. Penumonia. L. d. anaemia.
Elláttam a szükséges tanácsokkal, s ő kitartóan végezte a kúrákat. Rövid idő múlva elhozta rendelőmbe: az eredmény -, a jó Isten áldásával -, nem maradhatott el. Később így írt levelében: "A kislány16 hónaposan önállóan járt, sőt: állva hintázott! A kétéves korában végzett fejlődési vizsgálat során a két és fél évesek számára szánt feladatokat könnyedén megoldotta."... ". Anna karácsonykor múlt 3 éves. Nagyon aranyos, értelmes, jó mozgású kislány. Közel száz verset, mondókát, éneket tud." Levelét így fejezte be: "Szeretnék Katalinnak köszönetet mondani azért, hogy megmutatta a gyógyulás felé vezető utat. S főleg azért, hogy megtanította: a betegség esetén nem félni, hanem cselekedni kell."
A jó Isten, az áldozatot vállaló Anyuka és Apuka munkája és a természetes anyagokkal való kezelések meghozták a csodálatos eredményt.
9 éves korában a Mai Nap c. lap írt a kislányról ilyen címmel: Halva született, virgoncan él! Boldogan láttam, milyen szép kislány lett belőle.

Halva született, virgoncan él.

Mai Nap újság 2000. június 25-i cikke, szerző:  Gálosi Emese -

Losonczi Annának alig volt esélye az életre. Koraszülötten, gyakorlatilag élettelenül jött a világra, majd rögtön vízfejű lett. A most hétéves kislány azonban egészséges, teljes életet él.
Mint édesanyja meséli, 1994-ben hallgatta végig a Brazíliában tanult Bokor Katalin egyik előadását. A végén megkérte, segítsen féléves kislányán. Anna a terhesség 33. hetében 1800 grammal született. Életesélyei nagyon rosszak voltak. Kilenc napig mesterségesen lélegeztették, tüdőgyulladást és agykamrai vérzést kapott, ettől lett vízfejű. Az életét csak egy shunt nevű műanyag cső beültetésével menthették meg, amely kivezeti fejéből az agyvizet.
- Nagyon elkeseredtem, amikor megtudtam, hogy ez nem ideiglenes megoldás. A professzor azt mondta, ezt nem szokták kivenni - magyarázza az édesanya. - Elhatároztam, hogy nem hagyom annyiban. Ekkor kerestem meg a fitoterapeutát.
Azonnal elkezdték a kezeléseket. Reggel gyógyteákkal és gyümölcslével, majd hideg vizes lemosással, délután túrópakolással és újabb hideg vizes lemosással. Annácska szépen fejlődésnek indult, egyéves korára behozta a lemaradását. Januárban azonban Anna influenzás lett, szövődményként gennyes agyvelőgyulladást kapott.
Iszonyú volt. Négy hétig feküdt a kórházban kikötve, negyvenfokos lázzal, hányt, az ételt nem fogadta el. Akkor még nem gondoltam, ennek a horrornak köszönheti később, hogy teljes életet élhet.
Az agyvelőgyulladás miatt a shuntot kivették, helyére ideiglenes csövet tettek, amit a tizenhárom hónapos kislány hat hét után saját kezűleg kitépett. Édesanyja még intenzívebben folytatta a brazil gyógymódot. A kislány ismét gyors fejlődésnek indult, 16 hónaposan önállóan járt. A kétéves korában végzett fejlődési vizsgálaton pedig a fél évvel idősebbeknek készített feladatokat is könnyedén megoldotta. Háromévesen száz verset, mondókát, éneket tudott. A kontrollvizsgálatok megállapították: a kitágult agykamrák ugyan nem húzódtak vissza, de amúgy a kislány teljesen egészséges, nincs szükség a shunt visszaültetésére. Most hét és fél éves, élénk, okos kislány. Szeptemberben kezdi a második osztályt.