Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

2000. 04. 30-án jött el hozzám a Nyírségből B. L.
Orvosi diagnózisai : Met. Pulm. Lob. Sup.Et. Inf. D. St. P. amput. Cruris. L. s. pp.sarcoma.Tu. Gland.Thyr. Lob. D. (Óriássejtes csontsarcoma metastasisa.) Tüdő-áttét-daganat, bal alsó lábszár amputálás. Pajzsmirigydaganat.

Elmondta, hogy pár napja járt orvosánál, akinek kérdésére, hogy milyen gyógykezelést választ, így felelt: "vagy a műtét, amit Ön ajánl, (tüdő), vagy a sugárkezelés, vagy a kemoterápia, vagy a termoterápia, vagy amit majd mond a Bokor Katalin vasárnap ha elmegyek hozzá.

Kikérdezés, vizsgálat után megkapta a beteglapját, melyre rá volt írva minden kezelési tanács, melyeket pontosan végzett is.

2001. májusban felkereste őt az RTL KLUB "Fókusz" c. műsorának riportere, Szilágyi Sz.
Most is hallom a hangját, amint ezt elmeséli nekem: "Kint állt egy erős férfi a kapuban, s várt minket. Gondoltam, a testvére vagy a sógora lehet, s igen meglepődtem, mikor bemutatkozott, hogy Ő a teljes áttétes rákos beteg! Nagyon jól néz ki! Orvosa is, amikor telefonon érdeklődtem utána nála, így kérdezett vissza: -"Él még a B.úr?"

2002. májusában én is kerestem újból telefonon, s mondta, hogy nagyon jól van. Az étkezési tanácsokat teljesen betartja, (vegan táplálkozás) a kezeléseket nyáron többször is végzi.
Kértem, hogy menjen el az orvosához, s mutassa meg, hogy milyen jól van, mert egy év újból eltelt! De bánatomra azt felelte, hogy nem volt többet orvosnál, mióta nálam járt. Ennek egyáltalán nem tudok örülni...

De annak igen, hogy hála a jó Istennek, azóta is jól van. Ezek a kirívó esetek mindig meggyőznek engem arról, hogy a jó Istennél nincs gyógyíthatatlan betegség. Ő meg tud gyógyítani mindenféle betegséget, ha ráhagyatkozunk, s elfogadjuk a természetes kezeléseket a maguk természetes voltában.

A képen B.-L. és én 2002.okt. 14-én az előadás végén
A képen B.-L. és én 2002.okt. 14-én az előadás végén
"Most 2002. októberében jártam a Nyírségbe, s előadást tartottam a faluban, ahol találkoztunk. Végtelen nagy öröm volt részemre látni azt az embert, aki 2,5 éve igen elkeseredve keresett fel. Előadás után keveset tudtunk beszélgetni, kérésemre elmondta, hogy az étkezési tanácsokat ma is betartja, kezeléseket kisebb-nagyobb megszakításokkal szokta végezni. Nagyon jól érzi magát.
Kértem, hogy menjen el az orvosához, hiszen az elmúlt évben a Fókusz riporterétől azt kérdezte: Él még a B. úr? Hála a jó Istennek azóta másfél év eltelt, s az Ö kegyelme által most is él."Isten mindent megtesz értünk, de semmit sem helyettünk. Köszönet a jó Istennek a súlyos beteg életéért, s azért a kitartásért amit adott e betegnek, aki maga is megtette a maga részét egészsége érdekében.