Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

Szolnokról 2002. június végén keresett fel egy Anyuka 11 éves lányával és 9 éves fiával.

A kislány zárójelentéséből idézve: "A panaszok és vizsgálati eredmények alapján középsúlyos asthmásnak, allergiás náthásnak tartjuk. Virágos réten ne játsszon, felsorolva mikre allergiás (2002.05.15.)...stb.
Pontos kikérdezés, vizsgálat után átnyújtottam a személyre szabott kezelési lapot, amit otthon kértem, hogy pontosan végezzenek: Táplálkozási tanácsok, fürdők, pakolások, korai lefekvés, megfelelő mozgás, napozás, családi béke stb.

November elején az Anyuka szavai : Kb. 3 éve a lányom középsúlyos asztmás, mellette megállapították a többféle dologra való allergiáját. Azóta folyamatosan szedte a gyógyszert, s reggel este sprayt kellett használni, futástól- testneveléstől felmentették.. A Katalin tanácsainak hatására már egy hét múlva gyógyszert sem szedett, megszűnt minden panasz ,nem folyt az óra, nem dagadt a szeme - 2-3 hét múlva részt vett a -kajaktáborban , mindenben aktív volt, a futástól kezdve, - az egész idő alatt semmi probléma nem merült fel -pedig nyár közepén voltunk. A Tisza parton élték le a nyarat, nagy hosszú szőrű kutyával játszanak. Most ősszel már nincs felmentve a torna alól sem. Legjobb futók között van. Azóta jól van mindenféle gyógyszer és spray nélkül. Azóta sem volt semmi panasza. De tudja, ha tejterméket fogyaszt, másnap kapar a torka. Ezért már áttértünk a növényi tejekre, amit tanácsolt Katalin.

A kisfiúnak vérképén kiemelve a 24 süllyedés. S az allergén teszten több pozitív jelzést láthatunk. Teste tele nagyon csúnya bőrkiütésekkel, főleg a háta, melyet eddig nem sikerült diagnosztizálni. Neki is átadtam a személyre szabott kezelési lapot, kérve annak pontos betartását.
Anyuka november elején így mondja el:
Fiamnak egy érdekes bőrbetegsége volt, amit igazából a bőrgyógyász sem tudta megmondani, hogy mi is lenne az. Állandóan viszketett neki - nem tudott aludni, el volt tiltva a víztől, pedig télen is olyan volt a bőre, véresre volt kaparva a háta -

Pár hét alatt teljesen megszűntek a bőrproblémái, szinte az egész nyarat a vízparton töltötték - semmi probléma nincs. Ha véletlenül több fehérje tartalmú ételt eszik, magától mondja: Anyu holnap gyümölcsnapot tartok. Most már gyógyszermentesen, kenőcsök nélkül él.

Neki is a táplálkozást kellett főleg megváltoztatni, természetesen a tisztítást, s a fürdőket is megcsináltuk. Rengeteg gyümölcsöt zöldséget evett. Pár hét alatt megszűntek a bőrproblémái... azóta is betartjuk amit lehet, és nincs vele semmi probléma. Nagyon szeretik a frissen facsart gyümölcsleveket. Nem kell rá kényszeríteni semmit sem. Maguktól tudják hogy melyik étkezés válik javukra.

Nem utolsó sorban meg kell jegyezni azt is : Nyáron voltak családi problémák, melyek a gyermekeket igen érzékenyen érintették. Az anyuka nem csak új ételek készítését gyakorolta, hanem mindent meg tett a családi béke helyreállításáért. S íme a komplett - értelmi, lelki - fizikai - terápiának a jó Isten áldásával meg lett az eredménye. Egész más a gyermekek élete mint az utóbbi években volt.