Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

2006 novemberében felkeresett Sz. Zsuzsanna Sümegről petefészek gyulladással és gastritissel. Orvosi papírjainak átnézése, alapos kikérdezés után írtam le részére -- személyre szabottan - a kezelési tanácsaimat. Mondhatni, hogy igen szófogadó és kitartó beteg -- VOLT -- MERT HÁLA A JÓ ISTENNEK MEGGYÓGYULT.
Elmondása szerint kb. két hónapig pontosan végezte a leírt terápiákat, étkezési tanácsokat mai is betartja. S ha kisebb probléma merülne fel, már tudja, hogy melyik terápiákat végezze.
Természetesen a skótzuhany benne van a napi programjában. Nagyon örül, hogy el jött Pusztaszabolcsra, s a jó Isten adta áldását a terápiák kitartó végzéséhez.

Sok-sok oldalon keresztül folytathatnám a felsorolásokat, de hely hiányában be kell fejeznem. Hiszem Dávid király által írt Zsoltár szavait: "Áldjad én lelkem az Urat..., aki megbocsátja minden bűnödet, meggyógyítja minden betegségedet." Nála és Vele nincs lehetetlen, s ha időben figyelünk magunkra,nincs gyógyíthatatlan betegség. Kérem, fogadd el a Jóisten által adott tanácsokat, melyeknek semmiféle káros mellékhatásuk soha nincs, ha azt az előírtak szerint végzik.
Már megjelent könyveim segítséget ad az egészséges életmód elsajátításához
Nálam minden könyv megkapható. Minden betegnek kívánom, hogy lelki megbékéléssel, erős elhatározással, Istenben való hittel határozza el, hogy önmaga fog tenni önmagáért, s ha kitartóan fogja végezni a kezeléseket, megtapasztalhatja a jó Isten által adott gyógyulást.

Ezt kívánja Önöknek szeretettel:
Feketéné Bokor Katalin