Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

Kedves Katalin!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem eddig!! Készültem írni, vagy jelentkezni telefonon már, mert nagy örömhírem van:  ELTÜNT A DAGANAT !!  Pár hete voltam Pesten az Onkológiai Intézetben ellenőriztetni és nem találták!! A Jósisten az Ön közreműködésével megsegített!! Miután megtudtam ezt a nagy örömhírt elutaztunk két hétre Horvátországba nyaralni és azóta is készülök írni, de az élet mindig szalad és mi is futunk-szaladunk. Egyébként jól vagyunk, minden családtagom

/3 gyerek, férjem/ nagyon boldog volt, hogy nem kellett műteni és egyéb terápiákat alkalmazni! Mindenkinek mondom, aki tudott róla, hogy Önnél jártam, hogy segített és ezért nagyon hálás vagyok amíg élek!! Táplálkozásomban továbbra is próbálom betartani a diétát. Azt hiszem, hogy mindemellett a hitem az, ami segített legyőzni az újabb daganatot! Annyira mélyen éreztem, hogy most nem az az utam, ami 4 évvel ezelőtt volt!! Jött egy sugallatom, hogy Önt kell megkeresnem!!  A sok-sok természetgyógyász közül éppen Ön volt ,akiben meg kellett bíznom!! Ez nem volt véletlen /nincsenek véletlenek/!!
KEGYELMET KAPTAM !!!!!! Ezt egy orvos ismerősöm is így fogalmazta meg!! Ez nagy dolog egy orvos szájából!! Hitem ezáltal még jobban megerősödött!!  Ezt az újabb  daganatot valószínű azért kaptam, hogy végre feltétel nélkül higgyek a Jósisten hatalmában. 4 éve is éreztem, hogy erőt ad a betegség leküzdéséhez, de még nem voltam kész a 'hitre'!!
Kívánok jó egészséget, erőt , hitet munkájához, hogy sok emberen tudjon segíteni!!  Még egyszer hálás köszönet mindenért!!

Szeretettel üdvözlöm párjával együtt:  

Tormáné Zsuzsa

2007-07-31