Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei

Családunkban egy 12 éves fiú térde alatt folyadék gyülemlett fel egy esés miatt. A keletkezett púp 2×3 cm-es volt. 5-6×2 óra hideg agyagpakolás következett hidegen, 2 cm vastagon. A púp 5-6 nap múlva a fájdalommal együtt teljesen elmúlt.

Egy 14 éves lány- ugyancsak családunkban- jobb szemén szürke-hályoggal született. Műlencsét ültettek be neki, ami ugyan sikerült, de utána zöld-hályog keletkezett azon a szemén, sokszor műtötték, de nem sikerültek a műtétek.
2008 nyarán találkoztak Bokor Katalinnal, és alapos tisztítókúra, meghatározott étrend, fürdők, agyagpakolás következett. A szem állapota javult! Amikor kicsit elhanyagolták ezeket, újra magas lett a szemnyomás. Kb. 1 hónapja újra megcsinálták a teljes tisztítókúrát, és a szem állapota ismét javul!!!!!

                                                                                                                                                                        H.P. és M.

Az anyuka vállában egyre növekvő fájdalom jelentkezett. A háziorvos azt mondta- Maga ahhoz még túl fiatal! A fájdalom már elviselhetetlen, csillapítása megoldatlan volt. Az éjszakai ügyeleten kiderült: trapézizomnyúlás okozta idegszálgyulladás!!! Erős fájdalomcsökkentés következett, igen erős gyógyszerekkel. Eközben gyógytorna is jelen volt. A gyógyszeres kezelés végén hallucinációs tünetek jelentkeztek. A váll 3 HÓNAP ALATT JÖTT RENDBE!
Másfél év múlva a másik vállban következett hasonló eset. Bokor Katalin ajánlásával hideg agyagpakolás következett 36 órán keresztül, 2 cm vastagon. A fájdalom 10 NAP MÚLVA TELJESEN RENDBE JÖTT!!!

                                      H.P-né


                           

Középkorú hölgy térdében hátul fájdalom jelentkezett. Tűrte-hordta, majd lábáról leesve nem tudott dolgozni- addig rengeteget dolgozott. Agyagpakolás következett napi 2 órán keresztül. 2 cm vastagon. 2. nap után bottal sétált. 5-6 nap múlva ultrahangra ment. Az orvos közölte, hogy egy felszívódott cisztát lát. Amikor megtudta, hogy gyógyszer nélkül, agyaggal múlt el, gondolkodás nélkül rávágta: TELJESEN ELHISZEM!!!

                                            S.I.-né