Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


MEDDŐSÉG? NEMZŐKÉPTELENSÉG? VALÓBAN AZ VAGYOK?

A válasz 18 év bizonyított: egyáltalán nem biztos. Hiszen - a jó Isten segítségével, s a brazil típusú terápiák elvégzésével, ma már az igen sok - a fenti diagnózisokkal rendelkező házaspár lett - rövidebb- hosszabb ideig végzett kezelések után boldog szülő!! Nagyon boldog voltam az elmúlt he-tekben, mert nálunk voltak az első ilyen kezelések után született - írhatom úgy, „unokám" az öcsikéjével. Szeptemberben lesz 18 éves. Egy - városukban - tartott előadás végén jöttek hozzám szülei a fenti kérdéssel, s nagy gyermekutáni vággyal. A tanácsolt kezeléseimet fél évig végezte a feleség — a probléma nála merült fel,-mivel már 3 éve nem volt menstruációja!! 17 évesen teljesen elmaradt neki, -több orvosnál, kórházban töltött idő eredménytelensége nagyon elkeserítette. De - férje segítségével - kitartóan végezte a leírtakat, bár sokan megmosolyogták érte. Fél év után előkerült a várva várt menstruációja, s majd 3 hónap után az „áldott" állapot. Mindannyian nagy reményekkel vártuk a születés napját, s ma már szép fiatalemberrel beszélgethetünk.

 De amint a képeket láthatják, a tudomásom szerint - „eddig utolsó" ilyen unokám is már 4 hónapos. S hogy közben hány ilyen kisgyermek született- pontosan nem tudom, mert nem mindenki jelez vissza. De van Londonban, Melbourneben, Szlovákiában, s itthon Szegeden, Makón, Esztergomban, Nyíregyházán., stb.. s a többit a jó Isten tudja. Azt én is tudom, s fájó szívvel tapasztalom, hogy milyen rettenetes tortúrán megy keresztül sok házaspár, az ötször lombikbébi beültetés, a többszöri inszemináció, s különböző gyógyszerek, vagy „ál-kezelések" sikertelensége miatt. Napokig előttem vannak a sírástól elgyötrődött arcok, s naponta imádkozom értük, hogy a jó Isten adja meg kérésüket, szent nevének dicsőítésére.

Mielőtt valakinek tanácsot szeretnénk adni, rengeteg kérdésre kell választ kapjunk, hogy Öt magát is rávezessük arra, milyen okai lehetnek gyermektelenségének, betegségének. Az ok ritkán adódik csak az egyik félnél. Mindkét félre kivetíthető okok : Különböző gyógyszerek mellékhatásai, egészségtelen életmód, méh-petevezetéknél lévő problémák, illetve éretlen, vagy igen kevés mozgó sperma, gyermekkori betegségek vis-szhatása, erős felfázás, öltözködési probléma, más betegségek kihatása, táplálkozási zavarok, elhízás, diabetes, lelkiállapot, stb. - De erről mindig személyesen kell beszélnünk, hogy segíteni is tudjunk.

Kérem soha ne felejtsék el: Isten mindent meg tesz értünk, de semmit sem helyettünk. Az a fontos, hogy megértse a beteg: a brazil típusú terápiákkal dolgozunk az egész szervezet egészségének helyreállításáért, ami idő- türelem - és kitartás igényes, - s azt is, hogy ez nem pénzkérdés, sokkal inkább a szeretet,a családi hozzáállás kérdése.

De ha a túloldalt levő képeket nézzük, láthatjuk, hogy sok örömöm van a súlyosan rákos, PCP-s, Sclerozis

multiplexesek, refluxos, gyomor- bél- vagy lábszárfekélyesek, „ekcémás", vagy különböző bőrbetegek, s nem utolsó sorban a szívbetegek gyógyulásában is. Mindezt köszönöm a jó Istennek, mert az Ö áldása, s az Ö általa adott tiszta gyógymódok alkalmazása: - a belső béke, lelkierő megtalálása, megnyugvás, az egészséges táplálkozás, különböző gyógynövények alkalmazása, különböző meleg- hideg fürdők végzése, s nem utolsó sorban az iszap- föld- agyagpakolások alkalmazása, - sok embernél gyógyulást eredményez. S azok akik ezt nem is felejtik el, hanem próbálják hálás szívvel a jó Istennek megköszönni, s másoknak is felhívni rá a figyelmet, hiszem, hogy boldog emberek.

Köszönöm Neki, de én is boldog vagyok, aki több súlyos betegségek után is huszonharmadik éve gyógyszermentesen élek, s az a férfi beteg - aki nyolc éve súlyos szívbetegséggel műtét előtt állva keresett fel, — s a műtétet elkerülve, O is gyógyszermentesen él. Ma hat éve a kedves párom, aki e cikk írása közben saját maga termesztett gyönyörű virágcsokorral üdvözölt. Naponta nem felejtjük el mindezt megköszönni a hatalmas Teremtőnek. Kívánom, nemcsak a gyermekáldásnak örvendőknek, hanem minden gyógyult volt betegemnek, hogy ezt soha ne felejtse el.

 

 

 

                             Szeretettel: Feketéné Bokor Katalin