Bemutatkozás
Könyveim
Árak és engedmények
Család-barát magazin
Gyógyultak történetei
Lelki táplálékok


Gyógyultak történetei


MOZGÁSSZERVI BETEGSÉGEK

Mozgásszervi betegségek: lassan nemcsak az idősebbek szenvednek ezektől a betegségektől, hanem sajnos sok fiatal, sőt gyermek is.

A mai orvosi megnevezéseik: Rheumatoid arthritis, csont-tbc. Isiász, Köszvény, P.C.P. polyarthritis, Szisztémás kezdetű juvenilis arthitis, Arthrózis, Sclerozis multiplex, Csontritkulás,-Osteoporozis, Csontkinö-vések, Csontdaganatok, csontrákok stb.

Kísérő jelenségeik: fájdalom, különböző mozgások akadályozása, csonttörések, látászavar, gyulladáskor forrósodás, járás-, és mozgás-képtelenség, lemerevedés, egyensúlyzavar, nyelési nehézségek, megduzzadt ízületek, vizeletinger, lelki változások, bénulások, stb.


Okaikról sokat lehetne írni: pl. nálam kihűlés okozta a csont-tbc-met, tehát a megfázás, a lelki-idegi állapot, sok savasító ételek fogyasztása, mozgáshiány, kálcium hiány, dohányzás, alkoholfogyasztás, éhezés, táplálkozási zavarok, baktérium okozta szövődmények, a szervezet korokozó méreganyagai, túlzott só fogyasztás, kevés egészséges folyadékfogyasztás, stb.

Ebből kifolyólag láthatjuk: első gyógymód kell legyen szervezetünk kitisztítása, egészséges táplálékok fogyasztása, kellő mozgás, torna, kellő mennyiségű folyadék fogyasztása, s ha már betegek vagyunk, különböző fürdők, pakolások, kellő pihenés, lelki béke megtalálása stb.

Szeretnék két súlyos beteg gyógyulásának tapasztalatát itt Önöknek bemutatni.

K.L. levele Budapestről, 36 éves, mérnöknő

„2004 márciusában előzetes tünetek nélkül, heveny sokizületi gyulladás (PCP) támadott meg. Az intenzív gyógyszeres kezelés ellenére állapotom igen lassan, mondhatni alig javult, hónapok múlva is nehezen tudtam járni, bokám, térdem, lábujjaim, csuklóm, állkapcsom folyamatosan duzzadt és merev volt, lázam állandóan 38 C körüli. Ráadásul a szteroidok hatására nagymértékben lefogytam (17 kg-t), étvágyam lecsökkent, állandó gyomorfájás kínozott, csak segítséggel tudtam magam otthon ellátni (munkába járásról szó sem volt). Ekkor kerestem meg Bokor Katalin természetgyógyászt, aki teljes életmódváltást és több természetes kúrát javasolt, otthoni alkalmazásra.

Fél éven keresztül következetesen betartottam az általa előírtakat. A hideg agyagpakolás különlegesen jó hatással volt nemcsak az ízületeimre, hanem az általános közérzetemre is, mindig elaludtam a pakolásban és pihenten ébredtem. A tisztítással egybekötött lé-böjtkúrát a fél év alatt kétszer végeztem. Rendszeresen fogyasztottam házilag préselt gyümölcs- és zöldségleveket, valamint gyógyteákat. A citromkúrát is megcsináltam. Az egészséges táplálkozásra vonatkozó tanácsokat is igyekeztem betartani. A fél évig tartó következetes kúra hatására ízületi panaszaim teljesen megszűntek. Gyógyszert egyáltalán nem szedek 4 éve. A legfrissebb kis gyógyult esete:

D.K-t 8 éves fiúcskát ez év (2011.) febr. 7-én hozták el hozzám: Orvosaik diagnózisaként Szisztémás juvenilis arthritis-t állapítottak meg. Beteglapjára a szülők elmondása szerint ezeket írtam:

Január 6-án piros foltok voltak szerte a testén, orvosától gyulladás-gátló antibiutikumokat kapott. Izületei kezdtek fájni, s korházba került, ahol penicilinnel kezelték. Majd egy hétig intravénásán steroidokat kapott, s hazamenetelkor ezt otthon gyógyszerekbe adták neki.

Állapotán ezek nem sokat változtattak. A szülők félve a steroidok káros mellékhatásaitól, kerestek fel a gyermekkel. Az előírt brazil típusú terápiák alkalmazását követően, most augusztus elején ezt a levelet kaptam az Édesanyától:

„Nagyon hálásak vagyunk Karcsi gyógyulásáért Kati néninek és Istennek. Köszönjük az útmutatást a bátorítást, a szeretetet. Csodának tartom, hogy így meggyógyult és teljesen gyógyszer mentesen él. A kezelési módszerek betartása

időnként kimerítő volt. Nem tudjuk mit hoz a jövő, de a jelenlegi orvosi eredmények nagyon biztatóak és megérte a sok  fáradozást.

  Szeretettel: a D. Család"


(A fenti képen a januárban mozogni is alig tudó kisfiú. Anyuka most elküldte a legfrissebb laboreredményeket, melyek mondhatni tökéletesek a január-februáriakhoz képest.

Hiszem, hogy olvasóim is tudnak ezeknek a leveleknek örülni. Egy PCP-s, aki kitartóan, s Isten segítségével eredménnyel végezte a tanácsolt terápiákat. Sokszor elmondom, ezekért az emberekért érdemes végezni ezt a nehéz munkát. Nem kért tőlem semmiféle könnyen bevehető csodadolgokat, dolgozott önmagáért. S ugyanezt tette a kis fiú, természetesen, mindent megtevő Szülei segítségével. írhatnék a ízületi beteg, a sclerozis multiplexes, vagy köszvényes betegek, kiknek megduzzadt, vörös újaik is szépen meggyógyulnak, stb. de most ennyi fér a lapra.


Köszönöm a hatalmas Istennek, hogy kicsiny eszköz lehettem, s lehetek már 22 éve a gyógyulni vágyó betegek érdekében. A kis gyermekkori nagy próba „csont tbc"- célja bizonyára ez volt a jó Isten tervében, s úgy érzem nem volt hiábavaló.

Szeretettel: Feketéné Bokor Katalin